Yoga-buitenles. Reserveer de data alvast!

Yogales Arnhem en Oosterbeek

Update donderdag 20/06 10.15 uur: Het ziet er veelbelovend uit vandaag! 

Misschien komen er vanmiddag nog een paar buien, maar veel zal het niet zijn. Vanaf 17:00 uur is er geen wolkje meer aan de lucht en kunnen we genieten van de warme zon. Het plekje dat ik heb uitgezocht is zonnig en beschut. Ik neem extra dekens mee voor je voor de eindontspanning.
Ik zal om 14.00 uur en om 17.00 uur nog een keer posten.

Dit jaar bied ik je graag weer een Yoga-buitenles aan in Park Zijpendaal.
Vorige jaren hebben we de les moeten cancellen i.v.m. slecht weer en daarom biedt ik dit jaar 3 data aan:

20, 25 óf 27 juni. Dus, een dinsdag- of donderdagavond in de laatste twee weken van juni. Op één van deze data is het vast lekker warm en zonnig.

Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle cursisten, genodigden en ook alle ex-cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je vrienden en familie meenemen. En ook als je dit leest en zin krijgt om mee te doen, meld je aan.

We verzamelen om 19.45 uur in park Zijpendaal, op het grasveld bij het 'kasteel', bij de grote rode beuken. De les duurt tot ongeveer 21.15 uur. We werken met veel afwisseling en variaties en het is een les die iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. We sluiten uiteraard af met een ontspanning.

Neem zelf een matje mee (en eventueel een meditatiekussentje) als je dat hebt. Ik heb niet genoeg materiaal voor iedereen. Na afloop is er thee en hopelijk nog een heerlijke warme zomeravondzon om van te genieten.

De kosten voor deze les zijn € 12,- en € 6,- voor Gelrepashouders. (Je kunt pinnen) 
Rond 17.00 uur zal ik op de dag zelf op deze website (homepage) én op facebook posten of de les doorgaat i.v.m. het weer. 

Praktische informatie:
Data:    donderdag 20, dinsdag 25 óf donderdag 27 juni
Aanvang:   19:45 uur (De les eindigt ± 21.15 uur)
Adres:   Park Zijpendaal, naast Huis Zijpendaal, bij de grote rode beuken. Zijpendaalse weg 44, Arnhem
Kosten:   € 12,- (en € 6,- voor Gelrepashouders). Je kunt pinnen.

Je mag last-minute aanschuiven, er is plek genoeg, maar als je interesse hebt, hoor ik het graag vooraf. Stuur je mail naar momentvanaandacht@gmail.com

Ik hoop je te zien in juni!

Namasté