Deelnemerservaringen bij de mindfulnesstrainingen

Reacties

Een bijzondere ervaring: een cursus waarin je leert om beter voor jezelf te zorgen. Onder de warme en vakkundige begeleiding van Hetty krijg je meer dan genoeg handvatten, oefeningen en teksten om deze zelfzorg in te bouwen in je eigen (drukke) bestaan, in de les en tussen de bijeenkomsten door. Het was ook mooi om te zien en te horen hoe andere groepsgenoten in de loop van de cursus hiermee aan de slag zijn gegaan.
Een echte eye-opener is mindfulness voor mij geweest en iedereen kan dit leren!
.

Een geweldige training. Goede combinatie van theorie en praktijk. Ruimte om te ervaren en te evalueren. De opzet was professioneel, duidelijk en ook opbouwend. Ga vooral zo door! Ik heb het fantastisch gevonden, een reis in mezelf. Nogmaals heel veel dank.
.

De cursus was een echte eye-opener! Ik heb veel over mezelf geleerd.
Mooi sfeer, ruimte voor je eigen ervaringen en lekkere thee - de twee uurtjes vliegen voorbij :)
.

De individuele sessies die ik van Hetty heb gehad, hebben mijn verwachtingen overtroffen. In een prettige omgeving in alle veiligheid mindfulness kunnen ervaren en er praktische hulpmiddelen uit meegekregen. Niets ‘zweverigs’, maar helder en duidelijk werkbare handvatten gekregen en door oefeningen samen te doen kunnen ervaren hoe ik mindfulness toe kan passen in mijn dagelijkse gang van zaken. TOP!!!!
.

Ik heb de training als erg prettig ervaren. Afwisselende lessen in een fijne open groep, met goede begeleiding. Het heeft me meer bewust gemaakt en minder oordelend.
Zowel de inhoud als de manier waarop adviezen gegeven worden zijn inspirerend.
Hetty is een prettige docent, maar dit wist ik al vanuit de yoga.
.

De cursus heeft mij geleerd om dichter bij mijn gevoel te komen en ik heb geleerd hoe ik van een afstandje beter naar mezelf en anderen kan kijken en eerder in kan grijpen bij bepaalde emoties. Het is moeilijk uit te leggen. Je moet het ervaren. Ik ben dankbaar dat ik deze cursus heb mogen volgen met Hetty die bijzonder in haar vak is en de mede cursisten. Allemaal verschillend maar gezamenlijk een leuk team.
.

Het is een heldere training, met elke les een duidelijk thema, wat een prettige focus geeft aan de oefeningen. Er was een open sfeer en ik voelde me bij al mijn vragen en opmerkingen serieus genomen. De training heeft me veel gebracht: minder stress en veel persoonlijke inzichten. Het heeft me dichter bij mezelf gebracht.
.

De begeleiding van de training was warm en open. Dat gaf echt het gevoel dat je er mag zijn. Ik had de training gekozen omdat ik je site mooi vond en ik ben heel gelukkig dat ik op mijn gevoel ben af gegaan. De inhoud was heel volledig.
.

Blij dat ik bij Hetty terecht ben gekomen.
Zeer kundig, rustig, duidelijk, goede follow-up, prettige vrouw.
Ik heb er veel baat bij!
.

De acht trainingsavonden heb ik ervaren als een soort oases van rust, aandacht, niks moet, stil staan, verrassende inzichten, prettige oefeningen, een mooi gezelschap. Deze ervaring heeft dagelijks effect, hoe klein soms ook. Al met al een hele verrijking! Hetty is deskundig, heeft een praktische aanpak en een grote toewijding. Een prettig mens bij wie je je meteen veilig voelt. Tot slot: mindfulness is inderdaad helemaal niet ‘zweverig’ , zoals een paar mensen in de andere reviews al schreven.
.

De training van Hetty is een plezierige mix van luisteren en actief bezig zijn. De training geeft rust en is in een ruimte waar het prettig is om te zijn.
.

Iedereen zou tenminste 1x in zijn/haar leven in contact moeten komen met Mindfulness! Deze uitspraak betekent heel wat voor iemand die best wel sceptisch was tegenover "dat zweverige gedoe". Hetty heeft mij van sceptisch, tot enthousiast weten te krijgen in een paar weken tijd. Hetty zorgt op professionele wijze, voor een informele en open sfeer onder de deelnemers. Er ontstond hierdoor al gauw een vertrouwd gevoel waardoor; omdat je elkaar helpt, je snel vooruit komt en ook snel inziet wat deze technieken voor je kunnen betekenen. Ben je sceptisch zoals ik dat was, laat je overtuigen door Hetty. Ik kan zeggen dat deze ervaring mijn leven heeft veranderd!
.

Ik heb de training als zeer waardevol ervaren. Het is alsof er weer wat puzzelstukjes op z'n plaats zijn gevallen. Ik heb nu een aantal handvatten om dichter bij mezelf te komen.
.

De mindfulnesstraining van Hetty was een groot kado aan mezelf. Het heeft me weer bewust gemaakt van het belang om met regelmaat stil te staan en naar mezelf te luisteren. Ook in het dagelijks leven ben ik met meer aandacht bij de dingen die ik doe en volg ik meer mijn intuïtie. Zowel de inhoud als de manier waarop Hetty lesgeeft is inspirerend. Fijn mens, fijne training!
.

De training voelde voor mij als een warm bad - een feest van herkenning. De liefdevolle leiding van Hetty maakte voor mij het feest compleet.
.

De training heeft mij erg veel inzichten gegeven en gezorgd voor bewustwording. Er werden mooie teksten in de training gebruikt en praktische tips gegeven.
.

De cursus richt zich op bewustwording, het leren kijken naar je gedachtes, die maar gedachtes zijn. Het bevragen van je eigen gedachtes en gevoelens op een milde, vriendelijke, niet oordelende manier geeft ruimte en maakt je bewust van jezelf. Het leren mediteren in meerdere vormen leerde me in het hier en nu te komen, en los te komen van de alledag en de drukte van mijn gedachtes. Fijne cursus voor iedereen die op zoek is naar routine doorbreking en naar meer contact met het lichaam en daarmee met zichzelf.

Hetty is iemand die niet alleen de avonden invulling geeft, maar die de hele mindfulness filosofie in haar manier van doen en zijn voorleeft.
.

Een heerlijke training. Ik ben echt wakker geworden in mijn eigen leven. Rust in hoofd en lijf.
.

Geen vage toestanden of onzinnig geleuter, maar prettige oefeningen waardoor ik me minder gejaagd voel. Na een paar weken voelde ik me al rustiger, evenwichtiger. Ik heb er écht wat aan, ook in mijn werk.
.

De training heeft mij geholpen om minder kritisch naar mijzelf te kijken. De meditatie oefeningen zijn erg prettig om te doen en zie ik echt als een momentje voor mijzelf in mijn hectische leven. De cursus is leuk inspirerend en niet zweverig! Zeker een aanrader!
.

Door de cursus ontdekte ik een aantal gedachten en handelingen in mijn dagelijks leven die mij onrustig maken. Door de oefeningen kreeg ik verschillende handreikingen aangeboden om met mijn onrust om te gaan.
.

Ik heb de cursus mindfulness bij Hetty ervaren als “Calm in the Storm”. Een inspirerend rustpunt in de week en ook in de dagelijkse oefeningen om weer helemaal bij mijn eigen kracht terug te komen. Hetty heb ik ervaren als zeer betrokken, warm, respectvol en bovenal als een deskundige en wijze vrouw. Een betere coach kun je je niet wensen!
.

Een echte aanrader! Deze cursus is een geweldig cadeau aan je ZELF. Het is een hele praktische cursus boordevol fijne en verrassende oefeningen. Cursusleidster Hetty is zonder oordeel, heel bekwaam, integer, zéér zorgvuldig in cursusmateriaal, lesgeven en begeleiden. Ze biedt heel erg veel in deze 8 weken. Echt top!
.

De Mindfullnes cursus was leerzaam, verhelderend en leuk. Voorheen was ik meer gefocust op de geest, maar ik heb geleerd dat je lichaam je heel goed kan vertellen hoe het met je is. Bedankt Hetty, door jouw enthousiasme en interesse heb ik heel veel geleerd.
.

Reactie toevoegen