Nieuws

leefstijlcoach-vitaliteitscoach overgang en balans
20/05/2024

Ben jij in de overgang en ben je op zoek naar meer balans in je dagelijks leven, meer vitaliteit, naar beter slapen, misschien wat minder gewicht en vooral meer energie, dan ben je bij Jiska Stroomer en haar praktijk ‘Mea Nui’ aan het goede adres. Met vakbekwaamheid, energie en een rustige respectvolle benadering kan ze je helpen naar een krachtiger, vitaler en veerkrachtiger leven. Kijk op de website mea-nui.nl en laat je overtuigen.

Yogalessen Oosterbeek
01/08/2023

Dit voorjaar heb ik met pijn in mijn hart besloten om niet meer les te geven op de donderdagavond in Arnhem. Ik wil iedereen die al jaren zo trouw heeft meegedaan bedanken; wat hebben we mooie momenten samen gehad! Dank jullie wel.

30 jaar yogalessen in Oosterbeek en Arnhem
01/01/2023

Al meer dan 25 jaar kun je yogalessen volgen bij 'moment van aandacht' in Oosterbeek en Arnhem. En sinds 2011 ook mindfulnesstrainingen. Het is nog steeds een heerlijke uitdaging om de wekelijkse lessen in Oosterbeek te verzorgen bij Fysiocare in de Joubertweg. We werken in kleine groepen en iedereen kan werken op eigen niveau.

Yogalessen Oosterbeek
08/07/2022

Deze zomer kun je de maanden juli en augustus buiten yoga doen. In Park Zypendaal. De lessen zijn op de donderdagavonden van 19.30 tot 20.45 uur. Iedereen is van harte welkom. Neem een yogamatje mee of een handdoek en eventueel een kussentje of dekentje.

Yogalessen Oosterbeek
21/06/2022

Het weer blijft mooi en het is ook vanavond nog warm. Een Yoga-buitenles als afsluiting van het seizoen. Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle (voormalig) cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je iemand meenemen. Laten we nog een keertje genieten van het weer, van samen yoga, van samen zijn.

Zomeryoga
12/06/2021

Prachtig weer voor een buitenles!

Deze week bied ik je graag weer een Yoga-buitenles aan. Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle cursisten, genodigden en ook alle ex-cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je vrienden en familie meenemen.

Dinsdag in Oosterbeek, op het grasveld achter de ‘Pieter Reijenga Mavo’ in Park Hartenstein om 20.00 uur.
https://goo.gl/maps/9Kvo91Drc2iut1JV7

29/08/2020

Coronaproof

Graag biedt ik de lessen zo veilig mogelijk en volgens de regels van het RIVM aan. Zo kunnen we ontspannen samenzijn.
Dat geldt voor de yogalessen en natuurlijk ook voor de mindfulnesstrainingen

Dit zijn de regels:

Virtuele yogalessen in juli en juli
19/05/2020

Wil je de komende periode lekker vanuit je eigen huis of tuin meedoen met de virtuele yogalessen, samen met andere mensen die ook zo genieten van yoga? Meld je dan aan voor de lessen in juni en juli.

Livestream yogalessen
29/03/2020

Juist in deze tijd van sociale isolatie, als we niet meer zoveel naar buiten kunnen, kunnen we gelukkig wel naar binnen. En zo kunnen we zorgen voor onze mentale gezondheid. Doe mee met de livestream Yogalessen en meditaties.

Mediteren op het werk
07/09/2019

Volgens onderzoekers van de Erasmus Universiteit stimuleert meditatie de creativiteit. "Het helpt om los te komen uit vastgeroeste denkpatronen.”

Pagina's