Nieuws

Mindfulness Inspiratie
06/04/2019

Wil je je meditatiebeoefening weer opfrissen, continuëren of verdiepen? Of wil je graag je ervaringen delen? Kom naar de inspiratie-avond op 8 mei met als thema: 'mindfulness voor elke dag'.

20 jaar yoga in Arnhem
16/01/2019

Al 20 jaar kun je yogalessen volgen bij 'moment van aandacht' in Arnhem. En sinds 2011 ook mindfulnesstrainingen. Het is nog steeds een heerlijke uitdaging om de wekelijkse lessen in ons mooie centrum in het hartje van Arnhem te verzorgen. We werken in kleine groepen en iedereen kan werken op eigen niveau.

Meditatieavond in december
22/11/2018

December is een drukke maand. Een tijd waarin je jezelf gauw voorbijloopt. Hoe zorg je in deze tijd goed voor jezelf? Geef jezelf deze mindfulness-avond van stilte en bezinning cadeau.

Inspiratie-avond-mindfulness-25-oktober-2018
06/10/2018

Kunnen uitspraken van Antoine de Saint-Exupéry, schrijver van 'de kleine prins', je helpen om weer in contact te komen met de helende ervaringen uit de mindfulnesstraining? Ontdek het deze inspirerende mindfulnessavond.

Adem meditatie terugkomdag mindfulness
20/05/2018

Je adem is hier en nu.
Op woensdag 13 juni kun je weer meedoen met een terugkomavond mindfulness. Dit keer staat de adem centraal. De adem is een anker om bij thuis te komen, maar niet altijd even makkelijk te benaderen. Hoe ga je daar mee om?

Terug-kom-avond mindfulness
26/04/2018

Op woensdagavond 16 mei ben je welkom om mee te doen met de eerste van een reeks terugkomavonden mindfulness met als thema:
'In elk moment ligt een pauze verscholen, die een wereld van verschil kan maken'

Christina Feldman en Chris Cullen
11/04/2018

Afgelopen weekend heb ik een bijzondere workshop gevolgd bij Christina Feldman en Chris Cullen. Met als thema 'embodyment'. Over hoe belangrijk het is om datgene wat je wilt naleven en dat wat je wilt uitdragen te belichamen. En tegelijkertijd hoe ingewikkeld dat voor ons is.

Mindfulness Stilteavond
06/11/2017

De decembermaand is een drukke maand en misschien zie je er een beetje tegenop. Dan is het tijd om een moment voor jezelf te nemen. Om vooraf je energie op te laden, maar vooral om te ervaren wat voor jou zélf deze dagen belangrijk is. Dan blijf je beter in balans.

Introductieavond Mindfulness
21/09/2017

Voor iedereen die wil kennis maken met Mindfulness is er op 27 september een workshop waarin je kunt ervaren wat Mindfulness voor jou kan betekenen. Als je geïnteresseerd bent, maar nog twijfelt, of als je je graag eerst kennis wilt maken met met de trainer en de ruimte. Maar ook als je vragen hebt.

We gaan veel kleine oefenvormen doen en er is ruime gelegenheid om te ontdekken hoe mindfulness kan werken.

Zomer Yoga 2017 Arnhem
24/06/2017

Deze zomer kun je de hele maand juli buiten yoga doen. In Businesspark 'Arnhems Buiten'. De lessen zijn op de donderdagavonden van 19.30 tot 20.45 uur. De lessen worden verzorgd door Ellen de Wit. Iedereen is van harte welkom. Je hoeft je niet van tevoren aanmelden. Neem een yogamatje mee of een handdoek en eventueel een kussentje of dekentje.

Pagina's