Nieuws

Buiten yoga Arnhem
22/06/2021

Het is traditie! De Yoga-buitenles als afsluiting van het seizoen. Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle cursisten, genodigden en ook alle voormalig cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je iemand meenemen. Laten we nog een keertje genieten van het weer, van samen yoga, van samen zijn.

Zomeryoga
12/06/2021

Prachtig weer voor een buitenles!

Deze week bied ik je graag weer een Yoga-buitenles aan. Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle cursisten, genodigden en ook alle ex-cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je vrienden en familie meenemen.

Dinsdag in Oosterbeek, op het grasveld achter de ‘Pieter Reijenga Mavo’ in Park Hartenstein om 20.00 uur.
https://goo.gl/maps/9Kvo91Drc2iut1JV7

29/08/2020

Coronaproof

Graag biedt ik de lessen zo veilig mogelijk en volgens de regels van het RIVM aan. Zo kunnen we ontspannen samenzijn.
Dat geldt voor de yogalessen en natuurlijk ook voor de mindfulnesstrainingen

Dit zijn de regels:

Virtuele yogalessen in juli en juli
19/05/2020

Wil je de komende periode lekker vanuit je eigen huis of tuin meedoen met de virtuele yogalessen, samen met andere mensen die ook zo genieten van yoga? Meld je dan aan voor de lessen in juni en juli.

Livestream yogalessen
29/03/2020

Juist in deze tijd van sociale isolatie, als we niet meer zoveel naar buiten kunnen, kunnen we gelukkig wel naar binnen. En zo kunnen we zorgen voor onze mentale gezondheid. Doe mee met de livestream Yogalessen en meditaties.

Mediteren op het werk
07/09/2019

Volgens onderzoekers van de Erasmus Universiteit stimuleert meditatie de creativiteit. "Het helpt om los te komen uit vastgeroeste denkpatronen.”

Yogales Arnhem en Oosterbeek
26/05/2019

Update donderdag 20/6 10 uur: Het ziet er veelbelovend uit! Misschien komen er vanmiddag nog een paar buien, maar veel zal het niet zijn. Vanaf 17:00 uur is er geen wolkje meer aan de lucht en kunnen we genieten van de warme zon. Het plekje dat ik heb uitgezocht is zonnig en beschut. Ik neem extra dekens mee voor je voor de eindontspanning.

Nog een ruime maand en dan beginnen voor veel mensen de zomervakanties alweer. Voor het zover is, bied ik je graag een Yoga-buitenles in Park Zijpendaal aan. Op 20, 25 óf 27 juni 2019, op dinsdag- of donderdagavond.
Zoals altijd zijn alle cursisten en voormalige cursisten van harte welkom. Neem je vrienden en familie mee. En ook als je dit leest en zin krijgt om mee te doen.

Mindfulness Inspiratie
06/04/2019

Wil je je meditatiebeoefening weer opfrissen, continuëren of verdiepen? Of wil je graag je ervaringen delen? Kom naar de inspiratie-avond op 22 mei met als thema: 'elke dag mindfulness, daar hoef je niets voor te doen'.

20 jaar yoga in Arnhem
16/01/2019

Al meer dan 25 jaar kun je yogalessen volgen bij 'moment van aandacht' in Arnhem. En sinds 2011 ook mindfulnesstrainingen. Het is nog steeds een heerlijke uitdaging om de wekelijkse lessen in ons mooie centrum in het hartje van Arnhem te verzorgen. We werken in kleine groepen en iedereen kan werken op eigen niveau.

Meditatieavond in december
22/11/2018

December is een drukke maand. Een tijd waarin je jezelf gauw voorbijloopt. Hoe zorg je in deze tijd goed voor jezelf? Geef jezelf deze mindfulness-avond van stilte en bezinning cadeau.

Pagina's