Yogales voor iedereen

De yogalessen bij 'moment van aandacht' zijn opgebouwd uit een mix van Hatha- en Yin-yoga oefeningen. Een mooie afwisseling van inspanning en ontspanning, kracht en souplesse. Yoga geeft energie zonder een aanslag te doen op je lichaam. Je bouwt souplesse, kracht en concentratie op.

De oefeningen zijn eenvoudig en voor iedereen mee te doen, ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Je werkt altijd met mildheid en met respect voor jezelf. Je bepaald altijd zelf je grenzen. Je brengt als het ware een houding in het lichaam, met de uitnodiging om jouw ruimte te (onder)zoeken in die houding. Hierbij gebruiken we de adem als instrument en aandachtspunt.

• Yoga helpt je om bewuster en met minder stress te leven
• Yoga houdt je in beweging en houdt je soepel en sterk
• Yoga brengt je weer in contact met je lichaam en met dit moment, met jezelf

Praktische informatie over de yogalessen

Meld je nu aan voor een gratis proefles

Yoga is voor iedereen geschikt. Of je nu jong bent of oud, man of vrouw, ervaren of beginner. Yoga leert je om bewust contact te maken met je lichaam en om bewuster om te gaan met je adem. Het helpt je om opgekropte stress en ongemakken los gaan laten. Je zult ervaren dat je beter in balans komt met jezelf en met je omgeving.

Er wordt gewerkt in kleine groepen tot 10 cursisten. Elke les is een uitnodiging om contact te maken met je zelf, met je lichaam, je adem. Je kunt hierdoor vaak de zorgen van alledag even naast je neerleggen. De yogalessen zijn op dinsdagavond in Oosterbeek en donderdagavond in Arnhem. 

Je kunt yoga doen om een speciale reden; een steeds terugkerende klacht of omdat je bewuster en met minder stress wilt leven. Maar je kunt ook yoga doen omdat je in beweging wilt blijven, in contact wilt komen met je lichaam, met jezelf. Misschien zoek je wat meer rust en inkeer. Ongeacht je reden, yoga heeft altijd een positieve uitwerking. De waarde van een uur yoga, een uur aandacht voor jezelf werkt door in je hele dagelijkse leven.

Wil je meer weten over over wat yoga is en hoe het werkt?

 

'moment van aandacht': al meer dan 25 jaar actief in Oosterbeek en Arnhem