Informatie over de yogalessen

Veilig samenzijn in coronatijd.
Natuurlijk werken we veilig. Met voldoende afstand, goede ventilatie en in schone, gedesinfecteerde ruimtes.
Lees er hier meer over

Yogaseizoen najaar 2020 en voorjaar 2021

Je kunt weer meedoen met de fysieke lessen in kleinere groepen. Daarnaast kun je alle lessen volgen via een live-stream. De fysieke lessen worden gehouden op diverse uren op de dinsdag- en donderdagavond en duren een uur. Je kunt dus regelmatig de fysieke lessen volgen en daarnaast ook de Zoom-lessen. Dat biedt je twee yogamomenten per week. Je bent van harte welkom om je aan te melden. 

Donderdagavond in Arnhem
'De vliegende olifant', De Wetstraat 24

  • 19.15 - 20.15 
  • 20.30 - 21.30

Dinsdagavond in Oosterbeek
'Fysiocare', Joubertweg 10

  • 19.15 - 20.15
  • 20.30 - 21.30

De kosten zijn € 10,- per week, te betalen in kwartaaltermijnen (vanaf het moment dat je instroomt). Daarvoor kun je dus 1x fysiek meedoen én/of 2x online per week. Gelrepashouders, Renkumpashouders en studenten betalen € 6,–. Een proefles is gratis.

    Je kunt op elk moment instromen in de doorlopende lessen. De lessen zijn zowel voor beginners als voor ervaren yogabeoefenaars. Ik nodig je van harte uit voor een proefles. Neem dan eerst even contact met me op. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 0654723312  of mail mij: momentvanaandacht@gmail.com

    In deze Coronatijd geldt:
    Neem een eigen matje mee als je die hebt en een dekentje. Ik heb een beperkt aantal matjes die je kunt lenen en die daarna in quarantaine gaan. Draag bij voorkeur makkelijk zittende kleding.