Yogalessen in Oosterbeek

 

Wekelijkse yogalessen in 2024 
De reguliere lessen volgen over het algemeen de schoolvakanties van Zuid-Nederland

Dinsdagavond in Oosterbeek
'Fysiocare', Joubertweg 10

  • 18.00 - 19.00
  • 19.15 - 20.15
  • 20.30 - 21.30

Er is voldoende materiaal aanwezig: matjes, meditatiekussens en dekens, maar je mag natuurlijk ook je eigen matje, kussentje meenemen als je dat prettig vindt. 

Kosten:
De kosten voor de lessen zijn € 10,- per week, te betalen in kwartaaltermijnen (vanaf het moment dat je instroomt). Gelrepashouders, Renkumpashouders en studenten betalen € 6,–. Een proefles is gratis.
Als je bent verhinderd, mag je altijd (in overleg) op een van de andere uren meedoen.

Je kunt op elk moment instromen in de doorlopende lessen. De lessen zijn zowel voor beginners als voor ervaren yogabeoefenaars. Ik nodig je van harte uit voor een proefles. Neem dan eerst even contact met me op. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 0654723312  of mail mij: momentvanaandacht@gmail.com

 

~

Informatie over de mindfulnesstrainingen

 

Vergoeding bij je zorgverzekeraar
De mindfulnesstrainingen bij moment van aandacht worden gegeven door een gecertificeerde trainer. Als je zorgverzekeraar een vergoeding aanbiedt voor mindfulnesstrainingen, dan kun je die dus aanvragen.
Kijk hier of jouw zorgverzekeraar de training vergoedt

 
Elke cursus start met een vrijblijvend telefonisch intakegesprek.  Je krijgt de gelegenheid om kennis te maken met de trainer en om aan te geven wat je van de cursus verwacht en waarom je graag mee wilt doen. 

Dit is mijn telefoonnummer: 0654723312  en mijn mail: momentvanaandacht@gmail.com