Ik stel mij graag aan je voor

Mijn naam is Hetty Benninga

Ik studeerde Bewegingsonderwijs aan de Academie voor Lichamelijk Opvoeding in Arnhem en volgde een studie Psychologie in Zwolle. Ik ben ondernemer, manager, trainer en docent. Stress is mij niet onbekend. Yoga en mindfulness brengen balans in mij eigen drukke bestaan.

Al vele jaren beoefen ik yoga en mindfulness en ervaar dat als een heel waardevolle basis in mijn dagelijks leven. Het brengt me helderheid en rust. Ik bied yogalessen en mindfulness-trainingen aan in Arnhem en Oosterbeek. En ik ervaar het nog steeds als een geschenk dat ik zulk mooi werk mag doen.
 

Gecertificeerd yogadocent bij Saswitha

In 1999 ronde ik met succes de vierjarige opleiding tot yogadocent af bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Dit is één van de erkende yogaopleidingen in Nederland. Sindsdien geef ik met veel plezier yogalessen in Arnhem en in Oosterbeek op de dinsdag- en de donderdagavond.

 
Gecertificeerd mindfulnessdocent VVM en VMBN - categorie 1

Mijn opleiding tot mindfulnesstrainer volgde ik bij 'SeeTrue'. Dit is een erkende, door de Beroepsvereniging voor Mindfulness gecertificeerde opleiding. Ik heb de basisopleiding en ook de uitgebreide vervolgopleiding afgerond in 2012. De trainingen geef ik sinds 2011.

Ik ben gecertificeerd bij de beide beroepsverenigingen VVM (Vereniging voor Mindfulness Nederland) en bij de VMBN, cat. 1 (Vereniging voor Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen). Je kunt daarom ook in aanmerking komen voor een vergoeding van de mindfulnesstraining.

Regelmatig volg ik diverse bijscholingen en retraites op het gebied van yoga, adem, mindfulness en meditatie om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, ervaringen uit te wisselen en ook om inspiratie op te doen voor de yogalessen en mindfulnesstrainingen.