Wij stellen ons graag aan je voor

Mijn naam is Hetty Benninga

Ik studeerde Bewegingsonderwijs aan de Academie voor Lichamelijk Opvoeding in Arnhem en volgde een studie Psychologie in Zwolle. Ik ben ondernemer, manager, trainer en docent. Stress is mij niet onbekend. Yoga en mindfulness brengen balans in mij eigen drukke bestaan.

Al vele jaren beoefen ik yoga en mindfulness en ervaar dat als een heel waardevolle basis in mijn dagelijks leven. Het brengt me helderheid en rust. Ik bied yogalessen en mindfulness-trainingen aan in Arnhem en Oosterbeek. En ik ervaar het nog steeds als een geschenk dat ik zulk mooi werk mag doen.

 
Gecertificeerd mindfulnessdocent VVM en VMBN - categorie 1

Mijn opleiding tot mindfulnesstrainer volgde ik bij 'SeeTrue'. Dit is een erkende, door de Beroepsvereniging voor Mindfulness gecertificeerde opleiding. Ik heb de basisopleiding en ook de uitgebreide vervolgopleiding afgerond in 2012. De trainingen geef ik sinds 2011.

Ik ben gecertificeerd bij de beide beroepsverenigingen VVM (Vereniging voor Mindfulness Nederland) en bij de VMBN, cat. 1 (Vereniging voor Mindfulness Based trainers in Nederland en Vlaanderen). Je kunt daarom ook in aanmerking komen voor een vergoeding van de mindfulnesstraining.

Regelmatig volg ik diverse bijscholingen en retraites op het gebied van yoga, adem, mindfulness en meditatie om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen, ervaringen uit te wisselen en ook om inspiratie op te doen voor de yogalessen en mindfulnesstrainingen. 

 
Gecertificeerd yogadocent bij Saswitha

In 1999 ronde ik met succes de vierjarige opleiding tot yogadocent af bij de Saswitha Stichting voor Yoga en Wijsbegeerte in Bilthoven. Dit is één van de erkende yogaopleidingen in Nederland. Sindsdien geef ik met veel plezier yogalessen in Arnhem en in Oosterbeek op de dinsdag en de donderdagavond.

 

En mijn naam is Nienke Zevenbergen (1972).

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Universiteit Maastricht. Na verschillende functies bij de universiteit, de overheid en in het bedrijfsleven, startte ik in 2009 met een driejarige opleiding bij het Instituut voor Toegepaste en Integrale Psychologie (ITIP) en aansluitend met de volledige opleiding tot Mindfulness Trainer bij SeeTrue.Dit maakt dat ik nu een gecertificeerd (categorie 1 VMBN) mindfulness trainer ben. Mogelijk worden de kosten van de training dan ook vergoed door je zorgverzekeraar.

Inmiddels geef ik al een paar jaar met veel plezier de 8-weekse Mindfulness-Based Stress Reduction trainingen. Daarnaast geef ik individuele mindfulness trainingen en coaching, verzorg ik workshops en trainingen voor bedrijven, geef ik maandelijks een ReMind avond en organiseer ik meerdere stiltedagen per jaar. 

Mindfulness vormt een belangrijke basis in mijn leven. Als ondernemer en met een gezin met 4 opgroeiende pubers is mijn leven vol en speelt er altijd van alles. Het beoefenen van mindfulness brengt balans in mijn leven en geeft mij helderheid en rust op een hele praktische en waardevolle manier. 

Ik kijk ernaar uit de inzichten en tools uit de mindfulness met je te delen om zo bij te kunnen dragen aan een bewuster leven in het hier & nu en meer balans in jouw leven.