Al 25 jaar een 'moment van aandacht'

20 jaar yoga in Arnhem

Al meer dan 25 jaar geef ik yogalessen in Arnhem en al meer dan 10 jaar ook in Oosterbeek. Dat is een vermelding waard.

De eerste yogalessen werden gegeven in de Zwanestraat boven de toen daar gevestigde biologische winkel. Later zijn we verhuisd naar de Vijfzinnenstraat, de Utrechtsestraat en de Brugstraat in Arnhem. Allemaal mooie plekken om yogalessen te geven en te volgen. Het is bijzonder dat velen van jullie elke keer weer mee verhuisd zijn naar de nieuwe locaties.

Enkele jaren geleden hebben we een stekje gevonden aan de Apeldoornseweg, 'De Binnenplaats'. Een uniek plekje, zo centraal in Arnhem met een prachtige tuin waar we ook buiten yoga konden doen. En inmiddels zijn we ruim en breed gesetteld in 'De Vliegende Olifant' in De Wetstraat. Een Yogastudio midden in Arnhem met een prachtig uitzicht over de stad. Een studio die rust en stilte uitstraalt.

Misschien typeert deze steeds veranderende huisvesting de flexibiliteit en het aanpassingsvermogen in de beleving van yoga. De steeds weer veranderende elementen. Het lichaam dat altijd in beweging is, ook als we stil zijn. Ik heb elke verhuizing als een nieuwe kans ervaren en hoop dat ik nog lang zo kan genieten van de veranderingen in het leven en in mijn eigen yogabeleving. En ik wens dat ook jullie toe.

Namasté