Doe je nog één keer mee? De laatste yogales buiten.

Buiten yoga Arnhem

Het is traditie! De Yoga-buitenles als afsluiting van het seizoen. Als je nog niet eerder meedeed, dan is dit je kans. Zoals altijd zijn alle cursisten, genodigden en ook alle voormalig cursisten van harte welkom. Als je het leuk vindt, mag je iemand meenemen. Laten we nog een keertje genieten van het weer, van samen yoga, van samen zijn.

Donderdag aanstaande in Arnhem op het grote grasveld, bij de rode beuken in Park Zypendaal om 19.15 uur
https://goo.gl/maps/gfGGNC5p1BCHpeeg6

De les duurt tot ongeveer 20.30 uur. We werken met veel afwisseling en variaties en het is een les die iedereen op zijn eigen niveau kan meedoen. We sluiten uiteraard af met een liggende eind-ontspanning. Zorg dat je niet te veel afkoelt, zorg voor een dikke trui/sokken/dekentje. En neem ook zelf een matje en/of kussentje mee als je dat hebt. 

De kosten voor deze les € 10,- en € 6,- voor Gelrepashouders en studenten. Maak het over op mijn rekening of neem het mee.
Donderdag rond 17.00 uur zal ik op deze website (homepage) posten of de les doorgaat i.v.m. het weer. Check dus nog even voor je komt.

Praktische informatie:
Data:    donderdag 24 juni
Aanvang:   19.15 uur (De les eindigt ± 20.30 uur)
Adres:  Arnhem:  Park Zijpendaal, naast Huis Zijpendaal, bij de grote rode beuken. https://goo.gl/maps/gfGGNC5p1BCHpeeg6

Ik hoop je te zien!

Namasté