Doe mee met de virtuele yogalessen in juni en juli

Virtuele yogalessen in juli en juli

Beste yogaliefhebbers, 

Binnen de Vereniging yogadocenten Nederland is nog geen duidelijkheid over wat nu wel en niet mag en kan. Er is overleg met de rijksoverheid. Het gaat er voornamelijk om of yoga onder sport valt of niet. Ik hou de richtlijnen aan en wacht dus nog even af. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte. Zodra we weer fysiek bij elkaar mogen komen ga ik dat fascilliteren, in kleine groepjes, in Arnhem én Oosterbeek, op aanmelding. 

Maar we gaan wel yoga doen samen...
De afgelopen twee maanden hebben we met een grote groep yoga gedaan via Zoom-meetings. Lekker in je eigen huis of in je tuin, op je eigen matje een yogales, met het gevoel van samen. Zo’n 20 tot 30 mensen deden per keer mee. Het is een hele mooie ervaring geweest, en daarom wil ik dit continueren in juni en juli en je uitnodigen om mee te doen. 

Tot 7 en 9 juli biedt ik virtuele lessen aan via Zoom Deze lessen neem ik op en stel ik ook beschikbaar via een vimeo-kanaal zodat je ook op een ander tijdstip de les kunt volgen. Alle oefeningen zijn zo gekozen dat iedereen kan meedoen, of je nu een fanatieke yogi bent of nog maar net begint. De uitnodiging is om altijd lekker op je eigen niveau te werken en je daar ook helemaal van bewust te zijn zonder er over te oordelen. Dát is de belangrijkste les.

De kosten voor deze 6 weken yoga zijn € 60,- en € 40,- voor studenten en mensen met een (Gelre)pas of vergelijkbaar. 
Je kunt voor dat bedrag dus 12 lessen volgen als je wilt, en ze de hele zomer herhalen.

Wil je het eerst een keer proberen? Laat het me weten, dan kun je deze maand nog gratis deelnemen aan de mei-maand-lessen.

Meld je hier aan: momentvanaandacht@gmail.com

We mogen al wel naar buiten. Ik ga bij de gemeente Renkum en Arnhem informeren waar dat mag. Als het mooi weer is, kunnen we misschien af en toe samen een buitenles doen in Oosterbeek of in Arnhem. Ik hou je ook daarvan op de hoogte en nodig je uit. 

Namasté

Hetty