Mindfulness geeft je weer een keuze.

mindfulnesstraining in Arnhem

Aandachtsvol in het dagelijks leven staan, genieten van de bijzondere momenten, maar ook durven voelen wat je kwetst. Stoppen met je ingesleten automatische reacties om dingen vast proberen te houden of juist van je weg te schuiven terwijl je weet dat het niet meer werkt. De maalstroom in je hoofd stopzetten. Hoe doe je dat?

Mindfulness leert het je, of beter gezegd, het herinnert je er aan dat je dit al lang kon. Misschien was je het vergeten in de drukte van alledag, je werk, je gezin, je volle sociale leven of juist in je teruggetrokken veilige plekje.

Een mindfulness-training leert je om de automatische piloot te stoppen. Het helpt je ervaren dat je helemaal oké bent zoal je bent en dat je mag stoppen met nog beter je best te doen. Je leert te leven vanuit je 'eigen wijsheid' en geeft je weer een keuze. Je lichaam en je adem zijn hierbij je ankerpunten. Er zijn geen betere raadgevers.

Hoe? Door te luisteren naar je lichaam en je adem, door te mediteren, met eenvoudige handvaten voor in het dagelijkse leven, met simpele oefeningen, een beetje zoals leren fietsen of zwemmen, door te doen en te oefenen en telkens weer herhalen.

Mindfulness is voor iedereen en kan door iedereen worden geleerd.
Mindfulness herinnert je aan een bijzondere kwaliteit in jezelf. Namelijk die van aandacht geven.
Zo eenvoudig als het klinkt...

In september starten weer twee nieuwe trainingen.
Op woensdagavond en op donderdagochtend.
Meer informatie.