Mindfulness stilte avond – 12 november

Stilteavond mindfulness

"the quieter you become, the more you can hear"

Op woensdag 12 november is er weer een stilteavond.
We ervaren hoe het is om samen stil te zijn. Het is een mooie gelegenheid om de aspecten van je mindfulness-training weer een keer op te frissen. Stil zijn geeft je de mogelijkheid om te luisteren, om je binnenwereld te horen. Het geeft je de gelegenheid om je weer te verbinden met je eigen intenties. In deze drukke tijd kan dat je helpen om stabieler in het leven te staan.

Vanaf 19.00 uur is de deur open, de thee en koffie staan klaar. Je hebt gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met anderen die de mindfulnesstraining hebben gevolgd.
Vanaf 19.30 uur begint het programma en het samen stil zijn. We zullen de avond grotendeels mediterend doorbrengen: liggend, zittend en in beweging.

Deze avond is bedoeld voor iedereen die een mindfulness training heeft gevolgd en ook voor geïnteresseerden met meditatie-ervaring. Je bent van harte welkom om deze avond mee te doen.

De avond wordt gehouden in 'De Binnenplaats' aan de Apeldoornseweg nummer 80 in Arnhem. Je bent van harte welkom om vanaf 19.00 uur binnen te lopen. Het programma start om 19.30 uur en zal tot ongeveer 21.45 uur duren.

De kosten voor deze avond zijn € 15,–
Voor studenten en Gelrepashouders € 10,–
Ik meld me aan voor deze avond