Serious Yoga en Meditatie - Doe mee op woensdag 7 of 14 december

Serious Yoga - Yogalessen

Op woensdagavond 7 en 14 december is de Binnenplaats in Arnhem open voor iedereen die in alle drukte van de decembermaand een moment van verstilling zoekt.

De opbrengst van de avonden gaat in zijn geheel naar Serious Request. De kosten voor deelname zijn € 10,- per avond en er staat een spaarvarken waar je nog een extra bedrag in kunt deponeren.
Lees alles over deze actie op de facebookpagina van SeriousYoga
 

Wat gaan we doen?

Beide avonden duren van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur.
Vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen voor thee of koffie.
Daarna is er anderhalf uur les met allerlei vormen van meditatie of yoga. Een groot gedeelte van de avond wordt dus in stilte doorgebracht. 

7 december - Yoga en meditatie
Een yogales met als afwisseling diverse meditaties. Als je graag yoga doet en nieuwsgierig bent naar wat meditatie nou eigenlijk is, is dit een mooie introductieavond. We komen in beweging met o.a. de zonnegroet en de maangroet en we doen daarnaast verschillende meditaties onder begeleiding.

14 december - Meditatie voor verstilling
Een stilte avond met diverse meditatievormen. Ligmeditatie, loopmeditatie en zitmeditatie. Een avond voor mensen die een  mindfulnesstraining hebben gevolgd, maar zeker ook geschikt voor iedereen met enige meditatie-ervaring. Er is veel afwisseling en de meditaties worden begeleid.

Je kunt kiezen voor een van de beide avonden, maar allebei mag natuurlijk ook.

Omdat de ruimte klein is stel ik het op prijs als je je vooraf aanmeldt.
Dat kan met een mailtje (of tijdens de les)